ADANA,()-  ADANA'da Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Yüreğir ilçesi Mobilyacılar, Keresteciler, Toptancılar ve Traktörcüler sitelerini ziyaret etti.
Başkan Çetin, "Neden, Seyhan’da, Yüreğir’de seçim çalışmaları yaptığımı soruyorlar. Çünkü insanlar bu ilçelerde çalışıyor ama Çukurova’da yaşıyorlar" dedi. 
Başkan Soner Çetin, Başkan Çetin, seçim çalışmaları kapsamında Yüreğir ilçesinde bulunan Mobilyacılar, Keresteciler, Toptancılar ve Traktörcüler sitelerini ziyaret ederek, esnafla buluştu, sorunlarını dinledi. İnsanların diğer ilçelerde çalışıp, Çukurova'da yaşamlarını sürdürdüğünü anlatan Çetin, bir amacının Büyükşehir Adayı Zeydan Karalar’a destek olduğunu söyledi.
Büyükşehir ve ilçe belediyelerinin uyumunun büyük önem taşıdığını anlatan Başkan Çetin, "Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Zeydan Karalar ile aynı belediyecilik anlayışına sahibim. Göreve geldiğimden bu yana, 5 yıldır Şambayadı bölgesinin imar sorunu çözmek için çaba harcıyorum. En sonunda, bu sorun çözüldü şimdi de 1.5 aydır Büyükşehir’de imzada bekliyor. Büyükşehir ve ilçe belediyeleri uyumu, bu açıdan bakıldığında büyük önem taşıyor" dedi.
ESNAF ZOR GÜNLER GEÇİRİYOR
Şambayadı’nın imara açılması ve Belediyeevleri’ndeki kentsel dönüşüm projesinin, birçok kesim gibi, mobilyacıları da olumlu etkileyeceğini kaydeden Başkan Çetin, “Kentsel dönüşüm projesinde, biraz da Adana milliyetçiliği yapacağız. İstiyoruz ki, projeyi Adanalı müteahhitler üstlensin. Ayrıca, malzemelerin alınacağı esnafın ve çalışacak işçilerin Adanalı olmasını şart koşuyoruz" diye konuştu. Başkan Çetin’in site ziyaretlerine İYİ Parti Çukurova İlçe Başkanı İlker Akça da katıldı.

FOTOĞRAFLI