ÇUKUROVA Belediye Başkanı Soner Çetin, Gülen Yüzler Kadın Kooperatifi’nin kuruluşuna öncülük ederek, çok önemli bir projeyi hayata geçirdiklerini belirtti.
Halk Günü'nde vatandaşların sorun, şikayet ve önerilerini dinleyen Başkan Soner Çetin, geçtiğimiz günlerde kurulan Gülen Yüzler Kadın Kooperatifi ile ilgili bilgiler verdi. Başkan Soner Çetin, "Çok önem verdiğimiz projelerden birini daha hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyorum. Kadınlarımız üretecek, kooperatif aracılığıyla ürünlerini satacaklar ve aile bütçesine katkıda bulunacaklar. Kooperatif yönetiminde değerli arkadaşlarımız var. Belediyemiz öncülüğünde kurulan kooperatif için Atatürk Kadın Yaşam Köyü’nde bir satış ofisi açılacak. Burada kadınlarımızın el emeği göz nuru ürünleri satılacak. Daha sonra değişik yerlerde satış ofisleri kurulacak. Böylece kadınlarımız üretecek, satış yapacak ve aile ekonomisine katkıda bulunacaklar" dedi.

YÜZÜNCÜYIL’DA YER TESLİMİ YAPILDI
Başkan Soner Çetin, 21-22 Aralık tarihlerinde düzenleyecekleri Kooperatif Festivali'nin Toros Mahallesi Kapalı Semt Pazarı'nda gerçekleştirileceğini belirtti. Yüzüncüyıl Mahallesi sakinlerine de müjde veren Başkan Çetin, kapalı semt pazarı için yüklenici firmaya yer teslimi yapıldığını, 5 ay içinde bitirilecek semt pazarının altında kapalı otopark bulunacağını kaydetti.
Başkan Soner Çetin, konuşmasının ardından vatandaşlardan gelen şikayetleri dinledi, sorunların çözümü için ilgili birim sorumlularına talimat verdi.