Sinan UÇAR/GÜMÜŞHANE,() - AK Parti Gümüşhane Belediye Başkan Adayı Ercan Çimen, seçim çalışmaları kapsamında Gümüşhane Üniversitesi’nde ziyaretlerde bulundu. Öğrenciler ve akademisyenlerle bir araya gelen Çimen, 31 Mart’ta yapılacak seçim için destek istedi.

Ak Parti Gümüşhane Belediye Başkan Adayı Ercan Çimen, seçim çalışmalarını sürdürüyor. ‘Her ile bir üniversite’ projesi kapsamında 31 Mayıs 2008 yılında açılan Gümüşhane Üniversitesi’ni ziyaret eden Başkan Çimen, öğrencilerden ve akademisyenlerden 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimler için destek istedi. Gümüşhane Üniversitesi’nin şehre ekonomik ve kültürel anlamda çok büyük katkısı olduğunu söyleyen Başkan Çimen, çalışmalarını hızlı ve yoğun bir şekilde sürdürdüklerini söyledi.

’31 MART BİZİM İÇİN HAYIRLI OLACAK’

Türkiye’nin farklı noktalarından gelen öğrenci ve akademisyenlerin Gümüşhane Üniversitesi’ne ve kente değer kattığını söyleyen Ak Parti Gümüşhane Belediye Başkan Adayı Ercan Çimen, 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerin kendileri için hayırlı olacağını söyledi. Başkan Çimen, “  Yaklaşık 24 Kasım’dan beri seçim sahasındayız. Çalışmalarımızı hızlı ve yoğun bir şekilde ekibimizle birlikte sürdürüyoruz. Her ilde üniversite uygulamasının en güzel uygulandığı şehirlerden birisi Gümüşhane Üniversitesi, seçim çalışmaları kapsamında bir ziyaret gerçekleştirdik. Burada Türkiye’nin ayrı köşelerinden gelen öğrencilerimiz var, hocalarımız var şehrimize değer katıyorlar. Şehrimize kültürel anlamda, ekonomik anlamda değer katıyorlar. Ben bu dönemde üniversiteyi çok canlı ve hareketli gördüm, heyecanı görüyorum. 31 Mart bizim için hayırlı olacak, sahada vatandaşlarımızın bize yaklaşımı bunu gösteriyor” dedi.

FOTOĞRAFLI