Fatih YILMAZ/TOKAT,() - TOKAT Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, Tokat halkının 5 yılda yaptıkları hizmetleri gördüğünü ifade ederek, ''Biz eserlerimizle konuşuyoruz, hayal değil gerçekleri anlatıyoruz" dedi.
Sanayi sitesinde esnaflarla bir araya gelen Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu'na AK Parti İl Başkanı Metin Polat ile AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ahmet Öztürk eşlik etti.
Kahvaltı sonrasında açıklamalarda bulunan Başkan Eroğlu, hizmet üreterek şehre değer kattıklarını ifade ederek, ''31 Mart'ta bir seçime gidiyoruz. Sizler size hizmet edecek insanı seçeceksiniz. Belediye Başkanı; gidip derdinizi anlatacağınız, sokağınızdaki caddenizdeki işlemleri çözmeye, şehri büyütmeye, rahatlıkla kapısını çalıp, telefonla rahatça ulaşabileceğiniz biridir. Bu şehrin evladıyız, burada doğduk, burada büyük bundan sonra da burada yaşamaya devam edeceğiz. Şehrin neye ihtiyacı varsa hepsini biliyoruz. Bu dönem için 71 Proje hazırladık, geçtiğimiz dönem için de 61 Proje sözü vermiştik 91 proje gerçekleştirdik.Hizmet ürettik, şehrimize değer kattık. Hiçbir adayı eleştirmek istemiyorum ama baktığımızda hiçbirinin projesi yok. Kimsenin şu şehre dair bir düşüncesi yok. Tokat büyüyor, gelişiyor, 22 bin nüfus artışı oldu. 7 tane yeni fabrika açıldı. Organize sanayi bölgesinde çalışan sayısı arttı. 1100 tane yeni işyeri açıldı. Turist sayısı 185 bine çıkmış. Bunlar yetmez diyoruz, daha büyütmek daha da geliştirmek istiyoruz. Mesele çalışmak, bu şehre değer vermek. Sizler arif insanlarsınız, her şeyi görüyorsunuz. İyi bir değerlendirme yapın. İçinizden, kalbinizden, gönlünüzden ne geliyorsa ona oy verin'' dedi.

FOTOĞRAFLI