YÜREĞİR Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, ilçenin yol sorununu çözmek için yoğun bir çaba gösterdiklerini söyledi. Kocaispir, "Asfalt alımı gerçekleştirdik. 2020 yatırım programımızda bu alımlarımız artarak devam edecek" dedi.
Yüreğir'de farklı noktalarda ekiplerin aralıksız çalışmalarını sürdürdüğünü belirten Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaişpir, ekiplerinin bir taraftan yeni yollar açarken, diğer taraftan da asfalt kaplama çalışmalarına devam ettiğini belirtti. Kocaispir, "6 ayrı ekip yollarda parça bakım ve yama çalışmalarını sürdürüyor. Ekiplerimiz 35 ayrı mahallede parça bakım ve yama çalışmalarını tamamlarken 9 ayrı mahallede ise asfalt kaplama çalışması yaptılar. Önümüzdeki günlerde ilk etapta 18 ayrı mahallemizde asfalt kaplama çalışması yapacağız. Çalışmalarımız periyodik olarak devam edecek" dedi.
Asfalt çalışmasının zor ve pahalı bir iş olduğunu belirten Başkan Kocaispir, ''Bütün kurum ve kuruluşlarla işbirliği içinde hareket ederek çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Asfalt çalışması yapacağımız yerleri diğer kurumlarımıza da bildiriyoruz. Çalışma yapacağımız bölgede bir programları varsa onu tamamlamalarını istiyoruz. Sokaklarımızın yap boz tahtasına dönmesine, emeğimiz ve paramızın boşa gitmesine gönlümüz razı değil. Bu konu ile ilgili olarak herkesin duyarlı olmasını istiyoruz. Asfalt ekiplerimiz Akdeniz Mahallesi'nde bozuk olan ve vatandaşların yoğun olarak kullandığı sokakları asfaltladılar. Yollarımız Avrupa standartlarında yapılıyor. Bundan sonra da yoğun bir şekilde asfalt çalışmalarımız devam edecek" diye konuştu.