ANTALYA, () - KUMLUCA Belediye Başkanı Mustafa Köleoğlu ve belediye meclis üyeleri turizm merkezi Olimpos'ta inceleme yaptı.

Kumluca Belediye Başkanı Mustafa Köleoğlu, CHP İlçe Başkanı Fahrettin Karaöz, İYİ parti İlçe Başkanı Bekir Bircan, meclis üyeleri Olimpos Turizm Merkezi'nde halkı ve esnafı ziyaret etti. Turistik merkezin tamamını gezen Başkan Köleoğlu, esnafın ve halkın sorunlarını dinledi. Mustafa Köleoğlu; "Olimpos, dünyaca tanınan bir turizm merkezimiz. Olimpos ve Adrasan Kumluca'nın dünyaya açılan penceresidir. Bu yüzden turizm merkezlerimizin sorunlarıyla yakından ilgileniyoruz" dedi.

Olimpos'a gelince halkın ve esnafın birden çok sorun anlattığını kaydeden Başkan Köleoğlu, "Sizlerin desteğiyle tüm sorunların üstesinden geleceğiz. Aslında belirtilen sorunlar çok büyük değil. Bu sorunları çözmek çok basit. Belediye Başkanı olarak bu yaz turizm merkezlerimizde, otopark ve çöp gibi sorunların hiç yaşanmamasını istiyorum. Gelen misafirlerimiz sorun yaşamadan ayrılsın. Sorunsuz bir turizm sezonu olsun istiyorum. Bunun için de işi sıkı tutmaya çalışıyoruz" dedi.

FOTOĞRAFLI