YALOVA’nın Altınova ilçesinde 31 Mart yerel seçimlerine yönelik çalışmalarını aralıksız sürdüren Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, 15 yıldır gerçekleştirdiği esnaf kahvaltılarına da ara vermeden devam ediyor.

Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, ilçedeki esnaflarla kahvaltıda bir araya gelmeye devam ediyor. Düzenlenen kahvaltı programlarında Başkan Oral, haftanın belli günleri esnafın dükkânında kahvaltı yapıyor. Başkan Oral geride bıraktığımız haftada İkizler Kebap sahibi Mahmut Çakmak, Sancak Yapı sahipleri Cevdet ve İzzet Sancaktutan, Karadeniz Pide Salonu sahibi Murat Civelek, Nurettin’in Yeri’nin sahibi Nurettin Yılmaz, BT Proje sahibi Turgay Erdem, Morgül Yapı Mimarlık sahipleri Maksut Morgül, Rafet Tan ve Fatih Sancaktutan ile Protech Hırdavat sahibi Mehmet Kırcalı’nın davetiyle birlikte kahvaltı yaptılar.

Düzenli olarak esnafları ziyaret ederek, kahvaltıları birlikte yapmaya çalıştıklarını ifade eden Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, “Esnaflarımızla karşılıklı görüş alış verişlerinde bulunuyor, sıkıntıları ve çalışmaları ele alıyoruz. Bu etkinliğimiz her iki taraf açısından da oldukça yararlı geçiyor. Bu çerçevede de esnafımızla bir araya geliyoruz. Toplumumuzun her kesimin görüşleri bizim için büyük önem taşıyor. Vatandaşlarımızla sohbet edip, dilek ve şikâyetlerini dinlemeye devam edeceğiz. İlçemiz için çalışmalarımızı aralıksız sürdüreceğiz” diye konuştu.

FOTOĞRAFLI