ÇANAKKALE'nin Çan ilçesi Fatih ve Osmanefendi Mahallerinde bir araya geldiği vatandaşların sorun ve taleplerini dinleyen Belediye Başkanı CHP'li Bülent Öz, "Seçimden seçime değil, her zaman vatandaşlarımızla birlikte olmaya devam edeceğiz" dedi.

Çan ilçesinde, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde, CHP'den Belediye Başkanı seçilen Bülent Öz, vatandaş ve hizmet odaklı çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Seçimden seçime değil, her zaman vatandaşlarla birlikte olma anlayışla çalışmalarına devam eden Başkan Bülent Öz, Fatih ve Osmanefendi Mahallerinde vatandaşları evlerinde ziyaret ederek, bir araya geldi.

Ziyaretlerde vatandaşların sorun ve taleplerini dinleyen Başkan Öz, "Seçimden seçime değil, her zaman vatandaşlarımızla birlikte olmaya devam edeceğiz. Fatih ve Osmanefendi Mahallerimizde hemşehrilerimizi ziyaret ettik. Vatandaşlarımızın hal ve hatırlarını sorarak, talep ve arzularını dinledim. Bazı sıkıntı ve sorunları yerinde görmek ve çözüm yolu bulmak için bu ziyaretlerimizi sürdüreceğiz" dedi.

ÇAN, ()

FOTOĞRAFLI