MERSİN, () – MERSİN’de Akdeniz Kaymakamı ve Belediye Başkanı Muhittin Pamuk, yapımı ve yenileme çalışmaları tamamlanan projeleri yerinde incelerken vatandaşlarla bir araya gelip sohbet edip sorunlarını dinledi.
Akdeniz Belediye Başkanı Muhittin Pamuk; son olarak Adanalıoğlu, Karacailyas ve Yeşilçimen’i ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi. İlk olarak Adanalıoğlu’na geçen Başkan Pamuk, burada Akdeniz Belediyesi tarafından yapımı ve yenileme çalışmaları tamamlanan bin kişilik Adanalıoğlu Çok Amaçlı Mahalle ve Taziye Evin'inde incelemelerde bulundu.
Ziyareti esnasında, Adanalıoğlu sakinlerinin yoğun ilgisiyle karşılanan Başkan Pamuk, sıcak ve samimi bir ortamda vatandaşlarla sohbet etti. Bir yandan vatandaşları dinleyen Pamuk, diğer yandan da belediye olarak Adanalıoğlu’na sundukları hizmetleri ve bölgede yapılan çalışmaları anlattı. Başkan Pamuk, vatandaşların dile getirdiği taleplerin, ihtiyaç ve eksikliklerin, en kısa süre içinde belediye fen işleri ekipleri tarafından giderileceğinin altını çizdi.
Akdeniz Belediyesi tarafından Yeşilçimen Mahallesi’nde yapımına başlanan taziye evinin inşaatında da incelemelerde bulunan Başkan Pamuk, burada da mahalle sakinleri ile sohbet etti.
Başkan Pamuk daha sonra Karacailyas Futbol Tesisleri’ni gezdi. Tesisin bir takım eksikleri konusunda bilgi alan Başkan Pamuk, eksikliklerin ve gerekli tadilatın en kısa sürede tamamlanması için belediye yetkililerine talimat verdi.

FOTOĞRAFLI