YALOVA Belediye Başkanı Vefa Salman, kentte yaşayan Muş kökenli vatandaşlarla akşam yemeğinde bir araya geldi.

Düzenlenen yemeğe Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı Bülent Kuşoğlu, Yalova Milletvekili Özcan Özel, Yalova İl Başkanı Nur Koçak, CHP Muş İl Başkanı İsmail Adanur, Belediye Başkan Yardımcısı Jülide Güner, Belediye Meclis Üyeleri Halit Güleç ve Adil Ürekli de katıldı.

Yemeğe katılanlara teşekkür ederek konuşmasına başlayan Başkan Salman, “Bu düzenlemiş olduğumuz yemeğe katılım sağlayan öncelikle Genel Başkan Yardımcımız Bülent Kuşoğlu’na teşekkür ediyorum. Ayrıca Muş’tan gelip uzun yıllardır kentimizde yaşamalarını sürdüren siz değerli Muşlu hemşerilerimin de ayaklarına sağlık diyorum. Benim Yalova dışında 3 tane kentim var. Bunlardan biri de Muş’tur. Referandum öncesi Muş’a gittiğimde bir protokol erkânı gibi beni karşıladılar ve o günü hiç unutamıyorum. Beni orada böyle karşılamalarına vesile olan kentimizde yaşayan Muşlu hemşerilerime ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.

5 yıllık görev süresince ayrım yapmadan hizmet ettiğini belirten Başkan Salman, “Geride kalan 5 yıllık sürede Yalova’ya hizmet ederken 14 mahalleyi ayırmadan hizmet yaptım. Asla kimseyi ötekileştirmedim. Doğumda da, hastalıkta da ve en acı gününüzde de yanınızda olmaya çalıştım. Kenar mahalleler daha fazla hizmet alacak dedim ve bunu yaptım. Sizlerle sürekli bir araya geldik. Karşılıklı istişareler yaptık ve taleplerinizi, isteklerinizi dinledik. Bu geçen 5 yıllık süreçte nasıl olduysa, önümüzde ki 5 yıl içinde de böyle olacak” şeklinde konuştu.

FOTOĞRAFLI