YALOVA Belediye Başkanı Vefa Salman, Yalova’nın merkez mahallelerinde görevlerini icra eden muhtarlar ile düzenlenen yemekte bir araya geldi.

Başkan Salman, Yalova’nın merkez mahallelerindeki muhtarlar ile akşam yemeğinde bir araya geldi. Yemek sonrası konuşan Başkan Salman, “Geride bıraktığımız 5 yıllık süreçte sizlerle sürekli irtibat halinde olduk. Gerçekleştirdiğimiz şeffaf oda uygulamasına katılamayan ya da mahallelerimizin ve mahallelimizin sorunları hakkında bizlere iletilmeyen sorunları sizlerin sayesinde gördük. Bu sorunların çözülmesi için de çalışmalarımızı birlikte şekillendirdik. Beraber yapmış olduğumuz çalışmalardan da vatandaşlarımız memnun kaldı. Yüzü gülen, sorunu çözülen her vatandaş, hem bizleri hem sizleri mutlu etti. Kentimizi hep daha ileri taşımak amacıyla 'Birlikte yöneteceğiz, sevgiyle büyüteceğiz' sloganıyla çıktığımız yolda, tüm muhtarlarımıza bizlere ve mahallelerimize sağladıkları katkılardan dolayı teşekkür ederim” dedi. Başkan Salman, konuşmasını ardından muhtarlara tek tek plaketlerini takdim etti.

KANDEMİR’DEN SALMAN’A TEŞEKKÜR PLAKETİ

Yalova Muhtarlar Derneği Başkanı ve Süleymanbey Mahallesi Muhtarı Mustafa Kandemir ise, “Bizlere karşı göstermiş olduğunuz önem ve duyarlılıktan ötürü tüm muhtarlarımız adına bizler de size teşekkürlerimizi sunuyoruz” diyerek Başkan Salman’a tüm muhtarlar adına plaket takdim etti.

FOTOĞRAFLI