MERSİN, () - MERSİN Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, göreve gelmesinin ardından bir takım nezaket ziyaretlerinde bulundu. İlk olarak Vali Ali İhsan Su’yu ziyaret eden Başkan Seçer’in ikinci ziyareti Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Önder Gürbüz’e oldu.  
Mersin Valiliği ve Akdeniz Bölge Komutanlığı’nda ziyaretler öncesi anı defterlerine imza atan Başkan Seçer, ziyarette yaptığı konuşmada, 31 Mart seçimleri kentte kimsenin burnu bile kanamadan tamamlandığını belirterek, "Ufak tefek münferit olaylar olmuştur ama onlar bu süreç içerisinde yaşanabilir. Sonuç itibariyle önümüzdeki 5 yıl Büyükşehir Belediye Başkanı olarak Mersin halkının iradesiyle kentte hizmet etme imkanı bulduk. Bunu hep beraber yapacağız. Başta Sayın Valim olmak üzere diğer kurumlarla birlikte Mersinimize hizmet etme aşkıyla çalışacağız. Ben de ilk ziyaretimi tabi ki Sayın Valime yapıyorum. Bir acı kahvesini içip, Mersin üzerine sohbet edeceğiz. Ondan sonra bizler ve Sayın Valim Mersin için çalışmalara devam edeceğiz" diye konuştu.
Vali Ali İhsan Su ise, "Seçimler demokrasi şöleni içerisinde ilimizde tamamlandı. Vahap Bey de Büyükşehir Belediye Başkanı olarak seçildi. Kendisini tebrik ediyorum. Çalışmalarında başarılar diliyorum" dedi.
Vali Su'ya yaptığı ziyaretin ardından Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Önder Gürbüz’ü de ziyaret etti. Ziyarette, Başkan Seçer, Tuğamiral Gürbüz ile bir süre sohbet etti.
Başkan Seçer, ziyaretler esnasında Vali Su ile Tuğamiral Gürbüz’e çini işlemeli birer tablo hediye etti.

FOTOĞRAFLI