YALOVA’da Çınarcık Kent Konseyi Başkanı Tuncay Okatan ve  Anavatan Partisi 17. Dönem Hakkari Milletvekili Lezgin Önal ve eşi Seval Önal ile Yalova İl Müftüsü Cevdet Cemal Çıkrık, Çiftlikköy İlçe Müftüsü Yusuf Ulusoy ve Çınarcık İlçe Müftüsü İdris Yavuzyiğit, Çınarcık Belediye Başkanı Numan Soyer’i ziyaret etti.

Çınarcık Kent Konseyi Başkanı Tuncay Okatan ve heyeti, Çınarcık Belediye Başkanı Numan Soyer’i makamında ziyaret etti. Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Kent Konseyi ve Çınarcık hakkında uzunca bir süre sohbet edildi. Başkan Soyer, konuklarına nazik ziyaretlerinden ve hoş sohbetlerinden dolayı teşekkür etti.

Ardından Anavatan Partisi 17. Dönem Hakkari Milletvekili Lezgin Önal ve eşi Seval Önal da Başkan Numan Soyer’i makamında ziyaret etti. Soyer, konukları ile Çınarcık ve ülke gündemi ile ilgili bir süre sohbet ettiler. Öte yandan Yalova İl Müftüsü Cevdet Cemal Çıkrık, Çiftlikköy İlçe Müftüsü Yusuf Ulusoy ve Çınarcık İlçe Müftüsü İdris Yavuzyiğit de Belediye Başkanı Numan Soyer makamında ziyaret etti. İl Müftülüğü’nün yaptığı ziyaretten memnun olduğunu ifade eden Soyer, konuklarına nazik ziyaretlerinden ve hoş sohbetlerinden dolayı teşekkür etti.