MANAVGAT, () - MANAVGAT Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Çolaklı Mahallesi'nde vatandaşla bir araya geldi.

Manavgat Belediye Başkanı, Millet İttifakı'nın Manavgat Belediye Başkan Adayı CHP'li Şükrü Sözen, seçim çalışmalarını Çolaklı Mahallesi'nde sürdürdü. Burada konuşan Başkan Sözen, genel siyaset ve ülke gündemiyle ilgili eleştirilerde bulunurken, son dönemde gündeme getirilen Manavgat'a TOKİ projesinin neden 5 yıldır yapılmadığını sordu.

Toros Kadınları projesini uyguladıklarından bahseden Başkan Sözen, "Köylerdeki 6 bin kadınımızı, değişik bir gün geçirsinler diye şelaleye, Side'ye getirip, gezdirdik. Bu 6 bin kadınımızın 5 bini Side'yi ilk kez görüyor. Günümüz Türkiye'si için bu ne kadar acı bir şey düşünebiliyor musunuz? Bizler güzel şeyleri, huzuru hak ediyoruz" dedi.

Zor şartlarda çalışmaya, düşüp, kalkıp yürümeye alıştıklarını kaydeden Başkan Sözen, "Biz kendi kaynaklarımızı üretip, yatırım yapmaya alıştık ve bu toplumun önünde sınavını verdik, ispatını yaptık. Geriye bakıp, 'Ben bu topluma bunları, bunları yaptım' diyemeyecek insanların, bizi bu bağlamda teste tabi tutmasına gönlümüz razı olmaz, izin de vermeyiz" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI