ANTALYA, () - MANAVGAT Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Sarılar Mahallesi'nde 'Halkla Buluşma' adıyla düzenlenen toplantıda projelerini anlattı, destek istedi.

Millet İttifakı Manavgat Belediye Başkan Adayı CHP'li Şükrü Sözen, seçim çalışmalarına Sarılar Mahallesi'nde devam etti. Başkan Sözen'e seçim gezisinde İYİ Parti Manavgat İlçe Başkanı Hatice Avcı, CHP Manavgat İlçe Başkanı Aliye Coşar ve seçim komitesi de eşlik etti. Toplantıda Belediye Meclis üyesi adaylarını tanıtan Başkan Sözen, yaptığı konuşmada, "İnsanlar huzur istiyor" dedi.

İnsanların kutuplaştırıldığı, öfkenin, kinin, sert bir dilin hüküm sürdüğü bir süreç yaşandığını kaydeden Başkan Sözen, "Bu toplum sıkıntı, ekonomik kaygı içerisinde, bu toplum gününü geçirme mücadelesi veriyor. Bir de idarecilerin gerginliğini, o sert dilini taşıyacak hali asla kalmamış. Bunu bu topluma reva görmeye hiç kimsenin hakkı yok" dedi.

Başkan Sözen, ülkede 'beka' sorunu varmış gibi gösterildiğini belirterek, "İlçemin her köşesini karış karış gezdim ve geziyorum. Vatandaşlarımız, çocuklarımız, gençlerimiz, kadınlarımız, aile babaları, asgari ücretli çalışanlarımız, emeklilerimiz, turizm çalışanlarımız, yatırımcılarımız, küçük esnaf herkes gününü geçirme derdinde. Ülkede 'beka' değil ekonomi sorunu var" dedi.

Görev süresince yaptığı çalışmalar hakkında bilgi veren Şükrü Sözen, projelerini de anlatarak destek istedi.

FOTOĞRAFLI