ANKARA, () - ÇANKAYA Belediye Başkanı Alper Taşdelen, seçim çalışmaları kapsamında Sivil Toplum Kuruluşları’nın (STK) yöneticileri ile bir araya geldi.
Alper Taşdelen, iş insanları, memleket dernekleri, meslek odaları, esnaf odaları, sendika, federasyon, birlik ve vakıflardan oluşan 40 STK yöneticileri ile kahvaltıda bir araya geldi. Taşdelen, halk için çalışıp üreterek kazandığını, yeni dönemde daha çok çalışarak yeni kalpler kazanacaklarını söyledi. Taşdelen, belediyenin bir kamu kurumu olduğunu, koltuktan güç almak yerine halkla birlikte o koltuğa güç vermek gerektiğini hiç unutmadıklarını belirterek, Ankara ve Çankaya’da daha önce yapılmamış, halkın önemli ihtiyaçları haline gelmiş pek çok merkezin açılışını yaptıklarını, kendilerine oy vermese de kimseyi ötekileştirmeden çalıştıklarını vurguladı.
Yeni dönemde de Ankara’nın önemli ihtiyaçları için projeler üretmeye devam edeceklerini söyleyen Taşdelen, şöyle dedi:
"Atatürk Orman Çiftliği’nin (AOÇ) tamamen bitirildiği bir dönemde Bademlidere’de yer alan 750 dönüm arazi üzerinde yeni bir AOÇ yapacağız. Milli Kütüphanenin işlevini yitirdiği bir dönemde öğrencilere yönelik 24 saat hizmet verecek kütüphane ve sinema tiyatro salonlarının da yer aldığı, Ümit Gençlik Merkezi’ni gençlerin hizmetine sunacağız. Yıllardır işlevini yerine getirmeyen Atatürk Kültür Merkezi’nin yenisini yaparak uluslararası senfonik orkestraların, opera ve bale etkinliklerinin Ankaralılarla buluşmasını sağlayacağız. Halk Kart, Sağlık Kart gibi projelerle insana dokunan işlere yenilerini ilave edip Adak ve Aşevi kuracak, kimseyi ötekileştirmeden yolumuza devam edeceğiz. Bunların yanı sıra yeni Baharevleri, Çankaya Evleri, kreşler, pazaryerleri, parkların projeleri ve yerleri de hazır durumdadır.”

FOTOĞRAFLI