Gökhan İÇKİLLİ/SAMSUN, () – SAMSUN Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, ilçe halkının her daim yanında olmaya devam ediyor.

Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, ilçe genelinde esnaf ve vatandaşı ziyaret ederek, ilçenin her mahallesini her sokağını adım adım gezip, gittiği her yerde esnafın ve vatandaşın yoğun ilgisiyle karşılaşıyor. Başkan Togar, "Her gün esnafımızın yanında, vatandaşımızın içinde, halkımız ile birlikte omuz omuzayız" dedi.

Yer ve zaman ayrımı yapmaksızın her daim halk ile iç içe olan Başkan Togar, ilçenin farklı noktalarındaki esnaf ziyaretlerini sürdürüyor. Ziyaretinde vatandaşların istek ve sorunlarını dinleyen Togar ilçe halkıyla istişareler ve paylaşımlar yaparak yerinde çözümler üretiyor.

HER ZAMAN HALKIMIZIN YANINDAYIZ

Ziyaretleri esnasında ilçenin her noktasında hayata geçen önemli hizmetler ve yatırımlar hakkında paylaşımlarda bulunan Başkan Togar, "Tekkeköy’ümüzü herkesin hayallerindeki ilçe yapmak için ekiplerimiz ve tüm çalışanlarımız ile büyük gayret sarf ettik. Halkımızın taleplerini göz önünde bulundurarak ilçemizi birlikte bugünlere taşımayı başardık. Çağımızın gereksinimlerini göz önünde bulundurarak yıllardır mahrum bırakılan hizmetleri öncelik edinerek ilçemizde birçok farklı alanda hizmetler, projeler ürettik” diye konuştu.

DAHA GÜZEL BİR TEKKEKÖY İÇİN ÇALIŞIYORUZ

Geleceğin teminatı çocuklara daha güzel bir ilçe bırakabilmek maksadıyla bu görevi en iyi şekilde yerine getirmeye çalıştıklarını ifade eden Başkan Togar, “İlçemizin geleceğine birlikte yön verdiğimiz halkımıza hizmet için geldiğimiz bu kutlu görevde anlımızın akıyla hemşerilerimize hizmet etmenin gururunu yaşıyoruz. Allah'ın izni ile vatandaşlarımızın hizmetkârı olmaya devam edeceğiz. Rabbim bizleri halkımıza karşı mahcup etmesin" şeklinde konuştu.

24 Haziran seçimlerinin ülke geleceğine dair önemli bir kader seçimi olduğuna dikkat çeken Başkan Togar, ayrıca 24 Haziran seçimlerinin önemini anlatarak, vatandaşlara süreç hakkında bilgiler verdi.

FOTOĞRAFLI