KEMER, () - KEMER Belediye Başkanı Necati Topaloğlu ile belediye meclis üyeleri, hafta sonunda Kemerli hayırseverlerin verdiği yemeğe katıldı. Başkan Topaloğlu, "Lale devri bitti, artık Kemer'e hizmet zamanı" dedi.

Demokratik Sol Parti adayı olarak girdiği 31 Mart yerel seçimlerinde 9901 oy alarak Kemer Belediye Başkanı seçilen Necati Topaloğlu, 4 Nisan Perşembe günü düzenlenen devir teslim töreniyle resmen göreve başladı. Hafta sonunda ise Kemerli vatandaşlar tarafından Başkan Topaloğlu ve meclis üyeleri onuruna, Kemer Otogar yanı kapalı pazar yerinde yemek düzenlendi. Yemeğe çok sayıda Kemerlinin yanı sıra meclis üyeleri Mustafa Bilici, Emrah Ayhan, Emin Gül, İsmail Aka ve Ferhan Fidan da hazır bulundu.

'KARDEŞLİĞİMİZ PEKİŞECEK'

Yemekte bir teşekkür konuşması yapan Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, "31 Mart seçimleri geride kaldı. Seçimler birlik ve kardeşlik havası içinde geçti. Burada toplanan siz değerli Kemerliler bu kardeşliği pekiştirdiniz. Bu kardeşliğimiz gün geçtikte daha da pekişecek. Burada size ikram edilen yemekler tamamen hayırsever vatandaşlarımızın bağışlarından oluşmaktadır. Belediyemiz bir kuruş harcamamıştır. Desteğiniz için teşekkür ediyorum. Hepinizden Allah razı olsun" dedi.

'BORÇ EDEBİYATI YAPMAYACAĞIZ'

Başkan Topaloğlu, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Siz bize güvendiniz ve mührü verdiniz. Bundan sonra sorumluluğumuz çok fazla. Zaman ağlama zamanı değil, hizmet yapma zamanıdır. Artık belediyede tasarruf ve Kemer sıkma dönemini başlatıyoruz. Konser, çalgı, yeme, içme dönemi bitmiştir. Bundan sonra Kemer'e hizmet zamanıdır. Belediyemizin 62 milyon lira borcu var. Ama biz borç edebiyatı yapmayacağız. Bu borcun altından kalkıp ilçemize hizmetlerimize devam edeceğiz. Personelimiz de özverili çalışacak. Göreve başlar başlamaz talimat verdim artık akaryakıt ve yedek parça dışında hiçbir alım yapılmayacak. Pasta kek devri bitti. Adamına göre hizmet dönemi bitti. Lale devri kapandı. Biz topluma hizmet için buradayız."

FOTOĞRAFLI