KEMER Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Kemer'de eğitim ve öğretime destek veren hayırsever Güner Yanık'a plaket verdi.

Tekirova Halit Narin İlk ve Ortaokulu'nun boyasını yaptıran hayırsever Güner Yanık'a, eğitime verdiği destek ve hizmetten dolayı teşekkür eden Başkan Necati Topaloğlu, okul müdürü ve okulda görevli öğretmenlerle de bir süre sohbet etti. Belediye Başkanı Topaloğlu, eğitime ve gelecek nesillere örnek olacak öğrencilere yapılan yatırımın en iyi yatırım olduğunu söyledi.

Göreve geldikleri günden itibaren belediyeye müracaat eden 12 okulun tadilat ve tamirat işlemlerini yaptıklarını belirten Topaloğlu, "Eski Güven Koleji'nin bütün tamir ve tadilatını üstlendik. Eğitim anlamında burayı hazır hale getirdik. Arslanbucak Mahallesi'ndeki Mustafa Rüştü Tuncer İlkokulu'nu buraya taşıyacağız. Yaklaşık 6 bin öğrencinin kırtasiye malzemelerini okullara teslim ettik. 1080 lise öğrencisinin ücretsiz olarak taşımasını yapıyoruz. Ahmet Erkal Spor Tesisleri'nde etüt merkezi yapıyoruz. Üniversiteye hazırlanan lise son öğrencilerine ücretsiz kurs imkanı sağlayacağız. Yapımı tamamlanmak üzere. İmkanlar dahilinde belediye olarak desteğimizi eğitimden esirgemeyeceğiz. En iyi hizmet eğitime yapılan hizmettir. Halit Narin İlk ve Ortaokulu'nun boyasını yaptıran hayırsever Güner Yanık'a çok teşekkür ediyorum. Okulumuz boyandıktan sonra çok güzel oldu. Eğitime hizmet etmeye devam edeceğiz" dedi.

Hayırsever Güner Yanık da okulun boyasını üstlendiği için ve bu işe girdiği için çok mutlu olduğunu, eğitime yaptığı katkıdan dolayı kendisini çok keyifli hissettiğini dile getirdi.

Başkan Topaloğlu, daha sonra hayırsever Güner Yanık'a teşekkür plaketi verdi.

Başkan Topaloğlu'na Kemer Belediyesi Tekirova Sorumlusu Adem Barış ile Tekirova Muhtarı Mustafa Barış da eşlik etti.