MERSİN, () – MERSİN’de, Cumhur İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hamit Tuna, kent için bir şans olduklarını dile getirerek, hükümet desteği ile 13 ilçeyi hizmete boğacaklarını söyledi.
Cumhur İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan adayı ve Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, Tarımsal Kalkınma Kooperatifi yönetimi ile bir araya gelerek, görüş alışverişinde bulundu. Toplantıda çiftçi ve üreticilerin talep ve sorunlarını dinledi. Tarım ve hayvancılığı kalkındıracakları projelerinin olduğunu belirten Başkan Tuna, her zaman üretimden yana olduklarına dikkat çekerek; “31 Mart’tan sonra kentimizde uygulayacağımız tarımsal üretim çalışmalarımızda kooperatiflerimizle birlikte çalışacağız" dedi.
Ardından da esnaf ziyareti yapan Başkan Tuna’ya, Cumhur İttifakı MHP Toroslar Belediye Başkan adayı Atsız Afşın Yılmaz, MHP Milletvekili Baki Şimşek eşlik etti. Sağlık Mahallesi’nde, Taşeli Yörükleri Kültür ve Dayanışma Derneği ile birlikte hazırlanan Seçim ofisinin açılışını vatandaşlarla birlikte gerçekleştiren Başkan Tuna, "Toroslar bizim ilk göz ağrımız. Belediyecilikte ustalaştığımız çok önemli bir yer. Bilgi birikimimiz, eğitimimiz, belediyecilik tecrübemiz ve siyasetimizdeki 24 yılımızla birlikte Büyükşehir’e adayız" diye konuştu.
Hayata geçirecekleri projelerle yeniden yön vereceklerini vurgulayan Tuna, sözlerini şöyle tamamladı:
"Projecilikte hiç kimse elimize su dökemez. AK Parti Mersin Milletvekilimiz Sayın Lütfi Elvan, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı oldu. Mersin için bir şans. Biz proje üreteceğiz ve kendisine sunacağız. Mersinimizi hizmete boğacağız. Üreterek, zenginleşeceğiz. Bölgesel anlamda şehrimizi üreten bir yapıya büründüreceğiz. Üreticilerimizin, sanayicilerimizin, tarım, turizm, lojistik sektöründeki tüm iş insanlarımızın ve girişimcilerimizin önünde ne kadar engel var ise hepsini ortadan kaldıracağız inşallah. ‘Yoldan en iyi geçenler, ardından gelenlere engel bırakmayanlardır’. Toroslarımızda Allah’a şükürler olsun ki 15 yıllık hizmet yolumuzda çok fazla iş kalmadı."

FOTOĞRAFLI