Ramazan SARIKAYALI/KUMLUCA, () - ANTALYA Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Kumluca'yı ziyaret etti.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Kumluca'da incelemelerde bulundu, esnaf ziyareti yaptı ve partililerle bir araya geldi. Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, Ak Parti İlçe Başkanı Arif Yavuzer, Büyükşehir Belediyesi Kumluca Koordinatörü Yusuf Evran ve vatandaşlar tarafından karşılanan Başkan Türel'e, Ak Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu da eşlik etti.

İlk olarak Beykonak'ta yapımı tamamlanan Kumul Park Mesire Alanını gezen Başkan Türel, ardından Kumluca Belediyesi Kapalı Halk Pazarında esnafı ziyaret etti. Daha sonra Kumluca Belediyesi Konferans Salonuna geçen Başkan Menderes Türel partililerle bir araya geldi.

Başkan Türel, "Antalya büyük bir coğrafyadır. Bu coğrafyada hizmet üretmek, yapılan yatırımların kontrolünü yapmak zor olabiliyor. Alan genişledikçe yapılan hizmetler de kayboluyor. Basit gibi görünüyor ama eskiye göre trilyonluk, yeniye göre milyon TL'lik yatırımlar yapıyoruz. Kumluca'da Yenice Pınar Sulama Suyu Projesi, Karagöl İçme Suyu Projesi, Karaağaç Belen İçme Suyu Projesi başlı başına büyük yatırım projeleridir. Sorunlarınızı söylerken, hep küçük eksiklikleri sayıyor, hesap soruyorsunuz. Bir kere de yapılan büyük projeler için de teşekkür edin de biz o moralle saydığınız küçücük sorunları çözüverelim. Daha da önemlisi gerçekleştirdiğimiz projeler memleket var olduğundan beri kangren olmuş sorunlar. Bu sorunları hiçbir hükümet çözememiş. Kısa sürede her sorunu çözemeyiz. Hepsini çözeceğiz. Siz yanımızda olduğunuz sürece çözeriz" dedi.

FOTOĞRAFLI