ANTALYA, () - KEPEZ Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Kepez Belediye meclis üyesi Eşref Ural'ın verdiği teşekkür yemeğine katıldı.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, meclis üyesi Eşraf Ural'ın teşekkür yemeğine katıldı. Yüzüncü Yıl Park Düğün Salonu'nda düzenlenen yemekte Başkan Tütüncü, çocukların sevgi gösterileriyle karşılaştı. Çocukların yoğun ilgisi üzerine düğün salonuna çocukların ellerinden tutarak giren Başkan Tütüncü, masaya da çocuklarla beraber oturdu. Meclis üyesi Eşref Ural, seçim çalışmaları sırasında kendilerine destek veren herkese teşekkür etti.

Çok güzel bir seçim kampanyası geçirdiklerini belirten Başkan Hakan Tütüncü de "Bu benim 15'inci seçim kampanyamdı. Bu özel anı hiç unutmayacağım, hepinize ayrı ayrı teşekkürler" dedi. Gece boyunca kendisini bir an bile yalnız bırakmayan çocukların mutlu yarınları için çalıştıklarını vurgulayan Tütüncü, ebeveynlerin çocuklarıyla, çocukların da gelecekte ebeveynleriyle gurur duymalarını istedi. İnanç ve anlayışımıza göre insanların yeryüzünde tanışıp bir araya geldiğini belirten Tütüncü, yeryüzünün cennete dönüşmesi için anahtarın sevgi olduğunu söyledi.

HAYATA ÇOCUKLAR GİBİ BAKMALI

Dünyanın daha güzel bir yer olması için hayata çocuklar gibi bakmak gerektiğine belirten Hakan Tütüncü, "Birbirimize gönülden bağlanmak, elimizi uzatmak varken, neden anlamsız şekilde çekişmenin içinde gecemizi gündüzümüzü zehrediyoruz ki. Bakın çocuklar öyle yapmıyor. Sevdiklerine sevgisini söylüyor, hiç bize farklı gözle bakarlar mı diye düşünmüyorlar. Kalpleriyle gönülleriyle hareket ediyorlar. Sevgi her şeyin temelinde var. Filozoflar yitik cennetin nerede olduğunu yüzyıllarca aramışlar. Ben biliyorum nerede olduğunu. Nimetleriyle, gecesiyle gündüzüyle, yazıyla kışıyla, güzellikleriyle tam da yaşadığımız yerdir cennet. Biz yitik cenneti cehenneme çevirmek için, politik kaygılarla, düşmanlıklarla, birbirimizden hep uzaklaşmışız. Biz birbirimize gönüllerimizi açtıkça her şey daha güzel olacak" dedi.

FOTOĞRAFLI