MURATPAŞA Belediye Başkanı Ümit Uysal, belediyenin Bayındır- Soğuksu mahallelerinde bulunan Münir Özkul Kreşi'ni ziyaret etti. 100 öğrencisi bulunan kreşte sınıfları tek tek ziyaret eden Başkan Uysal, çocuklarla oyunlar oynamayı da ihmal etmedi.

Antalya'ya kazandırdığı kreşlerle 560 çocuğa okul öncesi eğitim imkanı sağlayan Muratpaşa Belediyesi'nde yeni eğitim ve öğretim yılı tüm renkleriyle devam ediyor. 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü dolayısıyla geçen hafta belediyenin 5 kreşinden öğrenciler Atatürk Evi'ni ziyaret ederken Başkan Uysal da Bayındır Parkı içinde bulunan Münir Özkul Kreşi'ni ziyaret etti.

Başkan Uysal'ı kreşin minik öğrencileri hep bir ağızdan “Hoş geldiniz" diyerek karşıladı. Sınıfları tek tek ziyaret eden ve çocuklarla merhabalaşan Başkan Uysal, Münir Özkul Kreşi'nin öğrencileriyle bir de matematik oyunu oynadı. Oyunun sonunda Başkan Uysal ve minikler hep birlikte 1'den 10'a kadar saydı. El işi dersine de misafir olan Başkan Uysal, onlarla birlikte kağıtlardan kalp yaparken çocuklar da günün anısına keçe, el işi kağıtları yaptıkları ve süsledikleri atık pet şişe içinde duran çiçekleri kendisine hediye etti.

100 ÖĞRENCİ KAPASİTESİ

Hababam Sınıfı'nın 'Mahmut Hoca'sı Münir Özkul'un adını taşıyan kreş, 2017-2018 eğitim ve öğretim yılının 2'nci döneminde tamamlandı ve ilk öğrencilerini aldı. 100 öğrenci kapasitesi bulunan, 5 derslik ve 2 uyku odasının yer aldığı kreşe Muratpaşa'da ikamet eden öncelikli tek ebeveynli ailelerin çocukları, şehit ve gazi çocukları olmak üzere, sosyo-ekonomik yetersizlik durumu tespit edilen ailelerin 36-72 ay arası yaş grubundaki çocukları kabul ediliyor.