ANTALYA, () - MURATPAŞA Belediye Başkanı Ümit Uysal, Güzeloba Mahallesi'nde düzenlenen mahalle toplantısında projelerini anlattı, talepleri dinledi.

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Muhittin Böcek'le birlikte Eski Sanayi Sitesi'nde esnafla buluştu, Güzeloba Mahallesi'nde hem esnafı ziyaret etti hem de mahallenin kapalı pazar yerinde düzenlenen toplantıya katıldı. Başkan Uysal, güne Eski Sanayi Sitesi'nde esnaf kahvaltısıyla başladı. CHP İl Başkanı Ahmet Kumbul, İYİ Parti Antalya Milletvekili Hasan Subaşı, Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı ve Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Kepez Belediye Başkan adayı Murat Dinç'in de yer aldığı kahvaltıda Başkan Uysal, Eski Sanayi Sitesi'nde gerçekleştirdikleri çalışmaları anlattı.

Sanayinin bütün yollarının bu dönemde yenilendiğini, Sanayi Camii'nin bahçe duvarının yapıldığını, sanayi içindeki hurda araçlarının çekildiğini anlatan Başkan Uysal, sanayi esnafının Muratpaşa'da adil ve eşit hizmetin garantisi Turunç Masa'ya 6 bin civarında başvurusunun bulunduğunu söyledi. Turunç Masa'dan sanayi esnafının memnuniyet oranının yüzde 87 civarında gerçekleştiğini belirten Başkan Uysal, “Kalan yüzde 13'lük bölümü de azaltacağız" dedi.

Başkan Uysal, kahvaltının ardından Muhittin Böcek'le sanayi esnafını ziyaret ederek 'Hayırlı işler' diledi. Sanayi esnafı, Uysal ve Böcek'le sohbet etti.

BAŞKANLAR GÜZELOBA'DA

Muhittin Böcek ve Ümit Uysal daha sonra Güzeloba Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya geldi. Başkan Uysal, burada yaptığı konuşmada, Muratpaşa'da 5 yıl içinde yapılan hizmetleri anlattı. Başkan Uysal, tüm çalışmalarını temel amacının Muratpaşa'da insanları kenetlemek, bir arada güzel bir gelecek kurmak olduğunu söyledi. Muratpaşa'da birlikte yaşama kültürünü her zaman canlı tutmak için mücadele ettiklerini belirten Başkan Uysal, şöyle konuştu:

“Biz, 'Biz kim olursan gel' diyen Mevlana'nın, biz 'Sevelim sevilelim. Bu dünyaya kimseye kalmaz' diyen Yunus Emre'nin, 'Bir olalım, iri olalım, diri olalım' diyen Hacı Bektaş Veli'nin izinden yürüyoruz. 'Yurtta barış dünyada barış' diyen, sonra da kamu yöneticilerine dönüp 'Sadece millet için çalışınız' diyen Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün izinde yürüyoruz. Biz hizmetlerimizde şapkadan tavşan çıkarmaya çalışmıyoruz. En büyük proje insandır. İnsanların ihtiyaçlarına dönük çalışmalardır. Çılgın projelere değil iş gören, sorun çözen, akıllı projelere ve bunların devamlığına ihtiyaç vardır."

FOTOĞRAFLI