YALOVA’nın Altınova ilçesi Subaşı Belediye Başkanı Volkan Yılmaz tarafından Subaşı Hacı Ali Saruhan İlk/Ortaokulu bahçesine yaptırılan halı sahanın açılışı, minik öğrencilerin coşkusu eşliğinde gerçekleşti.

Eğitime verdiği desteklerle adından sıkça söz ettiren Subaşı Belediyesi’nin, Subaşı Hacı Ali Saruhan Ortaokulu bahçesine yaptırdığı halı saha açılışına Subaşı Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, Belediye Meclis Üyeleri, AK Parti Subaşı Belediye Meclis Üyesi Adayları, Altınova İlçe Milli Eğitim Müdürü Zeki Sitar, Okul Müdürü Bünyamin Tuncer, okul öğretmenleri ve öğrenciler katıldı.

YILMAZ: "HER OKULA BELEDİYEMİZİN ESERLERİNİ KAZANDIRDIK"

Açılış öncesi konuşma yapan Altınova İlçe Milli Eğitim Müdürü Zeki Sitar bir okul bahçesine belediye tarafından halı saha yaptırılmasının önemli ve örnek bir çalışma olduğunun altını çizerek, "İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak her gün ilçemiz sınırlarındaki 3-5 okulu ziyaret ederek incelemelerde bulunuyoruz. Bu incelemelerde gördüğümüz ortak nokta istisnasız, Subaşı’ndaki okullarımızda Subaşı Belediye Başkanımız Volkan Yılmaz tarafından yaptırılmış bir çalışma vardır. Gerek fiziki anlamda gerek öğrencilerimizin sosyal yaşamına katkı sağlayan projeler anlamında gerekse eğitim kalitesini arttıracak projeler anlamında mutlaka ve mutlaka Volkan Yılmaz'ın izini görüyoruz. Bu büyük destek de çalışmalarımızın arkasında her zaman Subaşı Belediyesi’nin olduğunu hatırlatıyor. Bu nedenle başta Subaşı Belediye Başkanı Volkan Yılmaz'a ve belediye çalışanlarına öğrencilerimiz adına teşekkür eder, halı sahamızın hayırlı olmasını dilerim" diye konuştu.

YILMAZ: "YAVRULARIMIZIN SEVİNCİ HER ŞEYE DEĞER"

Öğrencilerin sevinci ve alkışları arasında karşılanan Subaşı Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, "Biz Subaşı Belediyesi olarak eğitimin önemini ve yüksek kalitede olması gerektiğini çok iyi biliyor ve çalışmalarımızı bu yönde planlıyoruz. Her zaman çocuklarımızın memnuniyetini ön planda tutarak gerçekleştirdiğimiz projelerde, özellikle mahalle aralarına yaptığımız halı sahalar ile gençlerimizi sporla buluşturuyoruz. Biliyoruz ki sporla iç içe olan yavrularımız kötü alışkanlıklardan da korunmuş oluyor. Bilimsel verilere dayanarak spor ile uğraşmış gençlerin ileride suç işleme ihtimali yok denecek kadar az. Bu bilinçle eğitime, spora ve evlatlarımıza her zaman desteklerimiz sürecek. Bu halı sahamızın da eğitim camiasına ve öğrencilerimize hayırlı ve uğurlu olmasını dilerim" şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından İlçe Milli Eğitim Müdürü Sitar tarafından Başkan Yılmaz'a teşekkür plaketi ve çiçek hediye edildi. Ardından açılış kurdelesi kesilirken Başkan Yılmaz ve katılımcılar okul futbol takımı ile sahaya girdiler. İlk penaltı atışını gerçekleştiren Başkan Yılmaz ve katılımcılar, öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirdiler.

FOTOĞRAFLI