MERSİN'de Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla ilçede görev yapan 3 bin 700 öğretmene mektup yazdı.
İlçede bulunan 135 okulda görev alan öğretmenlere mektup gönderen Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, Mustafa Kemal Atatürk’ün 'Milletleri kurtaran, Cumhuriyet’in başarısını göğüsleyen, yüksek karakterli nesiller yetiştiren en önemli kişilersiniz' sözlerini hatırlattı.
Başkan Yılmaz mektubunda, "Sizler, bu meşakkatli görevi ifa ederken, karşınıza çıkan engellerin el birliği ile aşılabilmesi adına, Toroslar Belediyesi olarak her zaman yanınızdayız ve yanınızda olacağız" dedi.
Her daim eğitimin ve eğitimcinin yanında olacaklarını vurgulayan Başkan Yılmaz, mektubunda "Her zaman öğrenci olarak kalan, hayat boyu öğrenme prensibini benimseyen bir anlayışla Toroslar'a en güzel hizmeti vermek için çabalarken, hizmetlerimizin odağına eğitimi aldığımızı bilmenizi isterim. İyiye ve güzele dair ne varsa ilçemiz ve çocuklarımız için birlikte başaracağımıza olan inancımız tam. Bu duygu ve düşüncelerle size sağlıklı, huzur dolu bir ömür, güzel bir gelecek ve yaptığınız özverili çalışmalarda başarılar diliyorum. Başta Cumhuriyet'imizin kurucusu başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere ebediyete intikal eden tüm şehitleri ve bilhassa bayrağımızın dalgalandığı her yerde şanla, şerefle görev yapmaktayken şehit olan öğretmenleri rahmet ve minnetle anıyorum. Tüm öğretmenlerin 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü kutlarım" ifadelerini kullandı.