ADANA, ()-ADANA Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, mazbatasını almasının ardından ilk nikahını kıydı. CHP Adana Milletvekili Müzeyyen Şevkin’in oğlu Ozan Şevkin ile Özlem Özdiker’in nikah törenleri Adana Barosu Sosyal Tesisleri’nde gerçekleştirildi.

Müzeyyen-Nusret Şevkin çiftinin oğulları Ozan Şevkin ile Meral-Uğur Özdiker çiftinin kızları Özlem Özdiker’in nikah şahitliklerini Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar, İmamoğlu Belediye Başkanı Kasım Karaköse, CHP Adana Milletvekilleri Orhan Sümer, Burhanettin Bulut ve Ayhan Barut yaptı.
Nikah törenine Adana Sanayi Odası Başkanı Zeki Kıvanç, Adana Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Bekir Sütçü, Adana Ticaret Borsası Başkanı Şahin Bilgiç, Çukurova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Kibar, Adana Esnaf ve Sanatkar Odaları Birliği Başkanı Nihat Sözütek ile çok sayıda konuk ve davetliler katıldı.

‘ATATÜRK’E LAYIK EVLATLAR YETİŞTİRİN’

Nikah töreninde genç çifte ve konuklara hitap eden  Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, "Bu ülke kolay kurulmadı. Bu ülkeyi kuran Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’e layık evlatlar yetiştirmenizi temenni ediyorum" dedi. Başkan Zeydan Karalar, genç çifte ömür boyu mutluluk diledi ve evlilik cüzdanını iletmek üzere Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay’a verdi.

Evlilik cüzdanını genç çifte teslim eden Başkan Akif Kemal Akay da, “Ülkemizin kuruluş felsefesine dönmeye ihtiyacı var. Ülkemizin kurucusunun kadınlarımıza tanıdığı haklara ve kadına verdiği öneme binaen evlilik cüzdanını Özlem Özdiker’e teslim ediyorum" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI