DENİZLİ Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, gelecek 5 yılı kapsayacak hizmet, çalışma, faaliyet ve projeleri belirlemek üzere yapılacak 2020-2024 Stratejik Planı için, Merkezefendi ilçesinde görev yapan muhtarlarla bir araya geldi.

Denizli Büyükşehir Belediyesinin gelecek 5 yılı kapsayacak hizmet, çalışma, faaliyet ve projelerini belirlemek üzere yapacağı 2020-2024 Stratejik Planı çalışmaları sürüyor. Bu kapsamında Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı AK Partili Osman Zolan, Merkezefendi ilçesinde görev yapan muhtarlarla buluştu. Çamlık Parkı'nda bulunan sosyal tesiste gerçekleşen programa Başkan Osman Zolan'ın yanı sıra, Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkanvekili Ali Değirmenci, Genel Sekreter Mustafa Ünal, Büyükşehir DESKİ Genel Müdürü Mahmud Güngör ve Pamukkale Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. İbrahim Aksel ve Merkezefendi ilçesinde görev yapan muhtarlar katıldı.

'BİZLER MİLLETİN EMANETÇİSİYİZ'

Göreve başladıkları ilk günden beri tüm muhtarlarla işbirliği içerisinde çalıştıklarını belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, "Yerel yönetimler muhtarlıktan başlayan bir sistem. Mahallemize, şehrimize birlikte hizmet edeceğiz. Denizli'de ne yapacaksak vatandaşlarımızla, muhtarlarımızla, tüm kurum ve kuruluşlarımızla, şehrimizde yaşayan herkesle birlikte karar verip hayata geçireceğiz. Bizler milletin emanetçisiyiz" diye konuştu.

'ŞEHRİMİZE HİZMETİ BİRLİKTE GÖTÜRELİM'

Denizli'nin 5 yıllık geleceğine ışık tutacak 2020-2024 Stratejik Planı'nı hazırladıklarını ifade eden Başkan Zolan, "Önümüzdeki 5 yıl da şehrimize hizmeti birlikte götürmek istiyoruz. Bu işin başlangıcı, ana omurgası stratejik plandır. Önceliğimiz bu şehrin ihtiyaç önceliklerini belirleyerek imkanlar çevresinde ihtiyaçlarını gidermektir" dedi. Konuşmanın ardından muhtarlarda stratejik planla ilgili görüş ve önerilerini paylaştı.

Deniz TOKAT / DENİZLİ, ()

FOTOĞRAFLI