Malik GÖDELİNER/POZANTI,(Adana), ()- ADANA’nın Pozantı ilçesinde Belemedik Tabiat Parkı’nda 2‘inci Doğa ve Fotoğraf Yarışması - Festivali düzenleniyor. 
Pozantı ilçesinde ‘Sonbaharda Belemedik bir başka güzel, fotoğraf makineni kapta gel' sloganıyla düzenlenen fotoğraf yarışmasına katılmak isteyen fotoğraf sevenlerin en geç 23 Ekim'e kadar fotoğraflarıyla katılabileceği belirtildi. Özel ödüllü 30 fotoğrafın 28 Ekim'de Anıt Ağaç civarında düzenlenecek festival etkinliğinde sergileneceğini belirten Belediye Başkanı Mustafa Çay, yarışmaya katılmak için belediyeye ait sosyal medya hesaplarının takip edilmesi gerektiğini söyledi. 

TANITIM ATAĞI
2015 yılında Belemedik’te düzenledikleri 1’inci Doğa ve Fotoğraf Festivali'nin yoğun katılımlı şenlik havasında geçtiğini anlatan Başkanı Çay, şunları söyledi. "Pozantı Belemedik Doğa ve Fotoğraf Festivalimizin ikincisini düzenleyecek olmamızın amacı bölgeyi yurt içi, yurt dışı tanıtımını sağlamaktır. Tarihi ve doğa değerleriyle, geçmişten günümüze, Adana ve komşu illerimiz olan Mersin, Niğde, Konya, Hatay illerinde bulunan doğa sporları ve fotoğraf tutkunlarının ilgi odağı olan, dizi ve film setlerine ev sahipliği yapan bu kıymetli doğa hazinemizi, fotoğraf sanatçılarının kadrajından yansıyacak fotoğraflarla tanıtımını sağlamak, ulusal ve yerel basın- yayın organları ile tanıtıma katkı sunarak turizm değerini arttırmaktır."

FOTOĞRAFLI