Ahmet ACAR/DEMRE, () - ANTALYA Süper Amatör'den düşen üçüncü takım Beymelek Belediyespor oldu.

Antalya Süper Amatör'ün son haftasında Beymelek Belediyespor Demre Stadı'nda Payallarspor ile karşılaştı. Maçı Hidayet Zeybek, Fırat Ongun, Cem Mustafa Akpınar hakem üçlüsü yönetti. Maç, Payallarspor'un vuruşu ile başladı. Maçın ilk atağında 8. dakikada Beymelekspor'dan Ali'nin vuruşu üsten auta gitti. 17. dakikadaki Payallarspor atağında Emre kaleciyle karşı karşıya kaldı. Beymelek kalecisi Uğur, net golü kurtardı. 20. dakikadaki Beymelek atağında Arat'ın net gol vuruşunu, Payallar kalecisi Hakan çıkardı. İlk yarı 0-0 sona erdi.

İkinci yarıya hızlı başlayan taraf Beymelek oldu. 46. dakikadaki Beymelek atağında Durdali'nin şutunu kaleci Hakan kurtardı. 53. dakikadaki Beymelek atağında Emre nefsi vurdu. Önce kaleci Hakan sonra kale direğine çarpan top kornere gitti. 56. dakikadaki Beymelek atağında Ali kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyonda, Hakan gole izin vermedi. 65. dakikada Beymelek'in kazandığı serbest vuruşu kullanan Durdali nefis bir vuruşla takımını 1-0 öne geçiren golü attı. 67. dakikadaki Beymelek atağında soldan Ali'nin yaptığı ortaya dokunan Arat, topu ağlara göndererek durumu 2-0 yapan golü attı. Maç 2-0 Beymelek Belediyespor'un galibiyetiyle sona erdi.

Bu sonuçla puanını 27'ye çıkaran Beymelek Belediyespor, Erdem Gençlik ve Spor ile Antalya Halspor'dan sonra ligden düşen üçüncü takım oldu. Payallarspor ise ligi 41 puanla 9. sırada tamamladı. Maçtan sonra Beymelek Belediyesporlu futbolcular büyük üzüntü yaşadı.

FOTOĞRAFLI