ÇANAKKALE'nin Biga ilçe Belediyesi'nin Haziran ayı Meclis toplantısı, Belediye Başkanı AK Partili Bülent Erdoğan, başkanlığında gerçekleştirildi.

Toplantıda gündeme alınan 12 madde, belediye meclis üyelerince görüşüldü. İlk gündem maddesi kapsamında, 4081 sayılı Çiftçi Mallarını Koruma Kanunu gereğince Çiftçi Malları Murakabe Heyeti’ne gizli oy ile üyeler seçildi. Asil üyeler Yahya Bulan, Mümin Kahraman, Mehmet Tamer Ergün, Murat Ceylan ve Cüneyt Oflaz’dan oluşurken, yedek üyeliklere ise, Kerim Özdemir, Sıtkı Keçeci, Mehmet Altındiş, Tevfik Başarır ve Taner Kömürcü seçildi.

Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, halka daha iyi hizmet etmek amacında olduklarını ifade ederek, "Biz hizmet yolunda adım attığımızda her zaman bu iş ekip işi dedik ve belediyemizi de ekip ruhuyla yöneteceğimizi ifade ettik. Çünkü halkımızın teveccühüyle görevde bulunan her birimizin donanımı ve bilgi birikimi farklıdır" dedi.

Toplantı gündeminde yer alan, Biga 1/5000 ölçekli ilave Revizyon Nazım İmar Planları ve 1/1000 ölçekli ilave Revizyon Uygulama İmar Planı Kararları, Çanakkale Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğünün raporu yazısı ile İmar Komisyon raporundaki plan tutanakları ve plan kararlarına yönelik detaylı bir şekilde inceleme ve araştırma yapılması için oybirliğiyle komisyona sevk edildi.

Diğer gündem maddelerinin de görüşülmesiyle Haziran ayı toplantısı sona erdi. Biga Belediyesi Temmuz ayı Meclis toplantısının 2 Temmuz Salı günü  yapılacağı bildirildi.

BİGA, ()

FOTOĞRAFLI