BORNOVA Belediyesi Şehir Tiyatrosu'nun (BBŞT) yaz dönemi tiyatro kursları için başvurular devam ediyor. Kurs 18 Temmuz'da başlayacak.

Bornova Belediyesi Şehir Tiyatrosu'nda tüm yıl boyunca eğitim alan kursiyerlerin hazırladıkları oyunların gösterimleri yapılırken, bir yandan da yaz kursları devam ediyor. Eğitimleri 18 Temmuz 2019'da başlayıp 6 Ağustos'a kadar devam edecek  olan BBŞT yaz dönemi tiyatro atölyelerinden ortaokul ve lise öğrencileri yararlanabilecek. 5, 6, 7, ve 8'inci sınıflara geçen ortaokul öğrencileri için salı ve perşembe günleri 10.00-13.00 saatleri arasında ve 9, 10, 11 ve 12'inci sınıflara geçen lise öğrencileri için 14.00-17.00 saatleri arasında atölye çalışmaları gerçekleştirilecek.

Kursiyerlere genel tiyatro tarihi ve sahne eğitimlerinin yanı sıra atölye çalışmalarında temel şan, oyunculuk ve hareket eğitimi gibi konularda ön hazırlık eğitimleri verilecek. Her atölye çalışmasında ayrı ayrı eğitmenler yer alacak. Uğur Mumcu Kültür ve Sanat Merkezi'nde gerçekleştirilecek eğitimlere katılacak kursiyerler hem eğitim alacak hem de BBŞT'de uzun yıllardır görev yapan profosyonel tiyatrocuları tanıma fırsatı bulacak. İsteyen kursiyerler yaz kurslarının ardından sezon kurslarına da kayıtlarını yaptırarak eğitimlerine devam edebilecek.

BBŞT yaz dönemi tiyatro atölyelerinden yararlanmak isteyenler 999 29 29 numaralı telefondan dahili 3610'u arayarak bilgi alabilecek.

İZMİR, ()

FOTOĞRAFLI