ANTALYA, () - KONYAALTI Belediyesi, Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na (YKS) hazırlanan öğrenciler için, Sınav Stresi ve Başa Çıkma Yolları konulu seminer düzenliyor.

Konyaaltı Belediyesi, 15-16 Haziran tarihlerinde yapılacak YKS için öğrencileri bilgilendiriyor. 18 Mayıs Cumartesi günü saat 14.30'da Nazım Hikmet Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlenecek 'Sınav Stresi ve Başa Çıkma Yolları' konulu seminere, Akdeniz Üniversitesi Eğitim Fakültesi Eğitim Bilimleri Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Günseli Orhon konuşmacı olarak katılıyor.

Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, “Şüphesiz üniversite sınavına hazırlanmak, öğrenciler için oldukça zorlu geçen bir süreçtir. Öğrenciler, bu süreçte bir taraftan yoğun bir tempoyla ders çalışıp konuları bitirmeye çalışırken, diğer taraftan da sınavı kazanamama ve çevresine karşı mahçup olma kaygısıyla mücadele etmek zorunda kalmaktadır. Bu seminer ile öğrencilerin stresini en aza indirmeyi amaçladık. Şimdiden tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum" diye konuştu.