BUCAK Belediye Meclisi olağanüstü toplanarak, Barış Pınarı Harekatı'nı destek verdiğini açıkladı, meclis üyeleri asker selamı verdi.
Bucak Belediye Meclisi, Belediye Başkanı Emrullah Ünal Başkanlığında olağanüstü toplandı. Tüm meclis üyelerin katıldığı olağanüstü meclis toplantısında gündemin tek maddesi olarak Barış Pınarı Harekatı ele alındı. Belediye başkanı Emrullah Ünal yaptığı konuşmada, PKK terör örgütünün yok edilmesi gereken bir cinayet şebekesi olduğunu belirtti. Belediye Başkanı Ünal "Devletimiz yıllardan bu tarafa bu cinayet şebekesi ile büyük bir mücadele vermektedir. Devletimiz yalnızca terör örgütüne karşı değil, uluslararası destekçilerine verdiği büyük mücadele sınırlarımız içerisinde olduğu kadar sınırlarımız dışında da yürütülmektedir. Teröre karşı milletçe verdiğimiz bu mücadelenin bir diğer ayağı da Barış Pınarı harekatı oluşturmaktadır. DAEŞ, PKK, YPG, PYD aynıdır. Ülkemize saldırılar düzenlenmektedir. Ordumuz, bu terör unsularını yok etmek için Barış Pınarı Harekatı'nı başlatmıştır. Bucak Belediye Meclisi olarak ordumuzun yanındayız" dedi.
İYİ Parti meclis üyesi Fuat Şan da Barış Pınarı Harekatına sonuna destek verdiklerini söyledi. Konuşmaların ardından harekata tam destek verdikleri belirten meclis üyeleri, Mehmetçiği selamladı.