Halim AKCA/BUCAK, () - BUCAK Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Yalçın Sezgin, Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Fatih Mahallesi'nde yapılan sıcak asfalt çalışmalarını inceledi.

UCAK Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Yalçın Sezgin, Fatih Mahallesi'nde yapılan altyapı çalışmalarını denetledi. Mahalle Muhtarı Necmi Altıntaş'ın eşlik ettiği Kaymakam Sezgin, al yapısı hazır olan her yerde asfalt çalışması sürdürdüklerini belirtti.

Yalçın Sezgin “Mahallemizde daha önce hazır olan yollar asfaltlanmıştı. Fatih Mahallesi'nden sonra Hökez Bulvarı'nda asfaltlama çalışması yapılacak. Kestel yolundaki yağmur suyu drenaj kanalları tamamlanmak üzere" dedi.

SANAYİ SİTESİNDE ALTYAPI BİTER BİTMEZ ASFALTLANACAK

Yalçın Sezgin, sanayi sitesinde altyapı çalışmalarının sürdüğünü, altyapı çalışmalarının tamamlanır tamamlanmaz sanayi sitesini sıcak asfalt ile kaplayacaklarını belirtti. Sezgin, "Sanayi sitesi öncesinden bu tarafa tüm site blokları arasında yollar çok tahrip olmuş. Sanayi sitesinde ekiplerimiz altyapı çalışmalarını sürdürmekte. Altyapı çalışmaları tamamlanır tamamlanmaz sanayi sitemizin tüm bloklar arası yolarını sıcak asfalt yapacağız" dedi.

Yalçın Sezgin, ellerindeki 51 bin tonluk asfaltın şu ana kadar 21 bin tonunu kullandıklarını, mart sonuna kadar 35 bin ton asfalt dökmüş olacaklarını söyledi. Başkan Vekili Sezgin, "Bucak'ta 20 mahallemiz var. Altyapısı tamamlanan her mahallede çalışma yapıyoruz" dedi.

FOTOĞRAFLI