BURDUR'un Bucak ilçesinde belediyeye ait BELPAŞ AŞ ile Milan Petrol (M Oil) arasında imzalanan protokol gereği yapılacak akaryakıt istasyonunun temeli törenle atıldı.

Bucak Belediyesi'ne bağlı BELPAŞ AŞ'ye ait üçüncü akaryakıt istasyonunun temeli, Cami Mahallesi Kocaaliler yolu üzerinde atıldı. Törene Kaymakam Erol Tanrıkulu, Belediye Başkanı Emrullah Ünal, Kocaaliler Belediye Başkanı Sebahattin Gökçe, M Oil Genel Müdürü Ahmet Öztürk, sivil toplum kuruluşlarının başkanları, siyasi partilerin temsilcileri, belediye meclis üyeleri, İl Genel Meclisi üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

Kaymakam Erol Tanrıkulu, açılacak akaryakıt istasyonunun hayırlı olmasını temenni etti. Belediye Başkanı Emrullah Ünal, "M Oil, Milan Petrol ile BELPAŞ AŞ arasında bayilik anlaşması yapılan istasyon teknik yatırım olarak 390 bin dolara mal olacak ve üç ay içerisinde tamamlanacak" dedi.

Demirören Holding Grubu şirketlerinden M Oil Genel Müdürü Ahmet Öztürk de şöyle konuştu:

"Demirören Şirketler Grubu temelleri 1950'li yıllarda atılmış olup, yüzde 100 Türk sermayesidir. Bu günlere kadar gelen enerji, inşaat, gayrimenkul, eğitim ve medya sektöründe faaliyet göstermektedir. Faaliyette bulunduğumuz sektörde en kaliteli hizmeti sunarak, müşterileri memnun etmeyi ve çeşitli iş kollarına yatırımlar yaparak Türkiye ekonomisine katkı sağlayıp, güçlenmeyi amaç edinmiştir."

Konuşmaların ardından Kaymakam Erol Tanrıkulu, Belediye Başkanı Emrullah Ünal, M Oil Genel Müdürü Ahmet Öztürk ve diğer katılımcılar akaryakıt istasyonunun temelini attı.