BALIKESİR’in Burhaniye ilçesinde açılan masal anlatıcılığı kursu sona ererken, kursiyerlere belgeleri törenle verildi. Hüsnü Pazarbaşı Kültür Merkezinde, Burhaniye Belediyesi ve Adramytteion Derneğinin destek verdiği 5 günlük kursu bitiren 25 kadının sertifikaları, Belediye Başkan Yardımcısı Tamer Midilli tarafından verildi.

Burhaniye’de Asuman Memen'in verdiği kursa katılan kadınlar, sertifika almanın mutluluğunu yaşarken, emeği geçenlere teşekkür etti. Kursun başarılı geçtiğini söyleyen eğitmen Asuman Memen, “Burhaniye Öykü Atölyesi tarafından düzenlenen kursumuza 25 kadın katıldı ve 5 günlük eğitimin sonunda belgelerimizi verdik” dedi.

Öykü Atölyesi yönetiminden Filiz Kayalı ise “8 yıldır kadına şiddeti dile getiren oyunlar sahneledik. Projelerimiz devam ediyor. Kültürel değerlerimizden olan masallara da sahip çıkıyoruz. Bunun için düzenlediğimiz masal anlatıcılığı kursumuz da sona erdi. Destek olan Belediyemiz ve Adramytteion Derneğine teşekkür ediyoruz. Projelerimiz devam edecek” dedi.

Kursiyerlerden Gül Ergin, “Ben bu kursa torunlarım için katıldım. Onlara güzel masallar anlatacağım” dedi.

Öğretmen Burcu Çetin de, “Kursa öğrencilerim için katıldım. Öğrencilerime daha güzel masallar anlatacağım için mutluyum. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.

Kursiyerlerin sertifikalarını veren Belediye Başkan Yardımcısı Tamer Midilli de, kursiyerleri kutladı.

Sefer TALAY/BURHANİYE(Balıkesir), ()

FOTOĞRAFLI