BALIKESİR’in Burhaniye ilçesinde, Balıkesir Eğitimde Niteliği Geliştirme ve İzleme (BENGİ) projesi kapsamında, Kaymakam Hüseyin Öner, öğrencilerle bir araya geldi.

Burhaniye’de il genelinde kitap okuma seferberliği ve eğitimde çeşitli konularda destek verilmesi maksadıyla hazırlanan BENGİ projesi kapsamında her hafta okulları ziyaret eden Kaymakam Hüseyin Öner'in bu haftaki durağı Gazi İlkokulu oldu. Kaymakam Öner’e, İlçe Milli Eğitim Müdürü Bora Zihni ve İlçe Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Sabri Pekşen de eşlik etti. Kaymakam Öner ve beraberindekileri Okul Müdürü Yılmaz Ateş ve öğretmenler karşıladı.

Kaymakam Öner, ziyarette öncelikle okul öğretmenleri ile değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi. Öner, Gazi İlkokulu öğrencileri ile yapılan okuma etkinliğinin ardından, öğrenciler ile okuma yöntemleri üzerine sohbet etti. Öner, bilgiyi öğrenmenin yol ve yöntemleri içinde okumanın en kalıcı yöntem olduğuna ve bu suretle öğrenilen bilgilerin hiç unutulmadığına değinerek, çocuklara okumayı alışkanlık, kitapları da dost edinmelerini tavsiye etti.

Sefer TALAY/BURHANİYE(Balıkesir), ()

FOTOĞRAFLI