Halil ÖZÇOBAN/BURSA,()-CEZA İşleri Genel Müdürlüğü tarafından Ankara Hakimevi'nde gerçekleştirilen Uzlaştırma Ödül Töreninde; 'Alternatif Çözüm Yöntemleriyle Uzlaştırma' konusunda Bursa Adliyesi ödüle layık görüldü.

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül’ün de katıldığı törene, Bursa Adliyesi adına Bursa Cumhuriyet Başsavcısı Uğurhan Kuş ve Cumhuriyet Savcısı Mehmet Kulaksız  katıldı. Törenin açılış konuşmasını yapan  Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, "İnsana dokunan, vatandaş memnuniyetini esas alan uygulamalar her zaman teşvik edilmelidir. Bu anlayışla ilk kez geçen sene uzlaştırmada başarı gösterenleri ödüllendirmiştik. Bugün bu uygulamayı gelenekselleştirme yolunda bir adım atıyoruz. Tespit ettiğimiz başarılı, örnek uygulamalarıyla Cumhuriyet Başsavcılarımıza, Cumhuriyet Savcılarımıza ve uzlaştırıcılarımıza teşekkür beratlarını takdim edeceğiz" dedi.

BURSA'YA IKINCI ÖDUL

Bursa Adliyesi adına ödülü, Bursa Cumhuriyet Başsavcısı Uğurhan Kuş, Cumhurbaşkanlığı İdari İşler Başkanı Metin Kıratlı'nın elinden aldı. İkinci kez birincilik ödülünü almaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren  Bursa Cumhuriyet Başsavcısı Uğurhan Kuş, " bizlere bu ödülü layık gören Sayın Bakanımıza, Genel Müdürlüğümüzün değerli bürokratlarına ve bu ödülü almamızda emeği geçen Cumhuriyet Savcılarımıza ve personelimize özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum" dedi. Tören, birlikte çekilen hatıra fotoğraflarının ardından sona erdi.
FOTOĞRAFLI