Muammer İRTEM/BURSA,() - BURSA İl Milli Eğitim Müdürü Sabahattin Dülger, Bursa Anadolu Kız Lisesi'nin hazırlamış olduğu yılsonu sanat ve bilim şöleninin açılışına katıldı. Osmangazi İlçe Milli Eğitim Müdürü Gürhan Çokgezer ve İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Uygar Umut'un da katıldığı açılışta öğrenciler hazırladıkları çalışmaları heyecanla anlattı. 

Dülger, öğrencilerin hazırladığı çalışmaları dikkatle inceledi.  Öğrenciler ve aileleriyle yakından ilgilenen Dülger, "Bilim ve sanat üzerine çalışmalar yapan öğrencilerimizi çalışmalarından dolayı kutluyorum. Öğrencilerimizin her yıl bir önceki yıldan daha fazla eser ve proje ortaya çıkarması bizleri de son derece mutlu ediyor. Okullarımızda ilgi, istidat ve kabiliyetleri keşfedilmemiş nice öğrencilerimizi ortaya çıkarıp, ilgi alanına yönlendirerek ileride ülkemizi hedeflerine ulaştıracak olan geleceğin nesillerine bugünden yön vermeyi hedefliyoruz. Öğrencilerimizi fikir üreten, araştıran, sorgulayan ve problem çözebilen bireyler olma noktasında her zaman desteklemeliyiz" dedi. 

Dülger ve beraberindekiler açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından Bursa Anadolu Kız Lisesi'nde öğrenciler tarafından hazırlanan çalışmaların sergilendiği stantları tek tek gezdi. Bursa Anadolu Kız Lisesi'nin öğrencileri, protokolün yoğun ilgi gösterdiği çalışmalarını büyük bir heyecanla anlattı.

FOTOĞRAFLI