Halil ÖZCOBAN/Serkan AKKUŞ,(Bursa),() - BURSA Barosu, meslekte 25 yılını dolduran avukatlara plaket verdi. Plaketler, 5 Nisan Avukatlar Günü nedeniyle düzenlenen kokteylde törenle verildi.

Bir otelde düzenlenen kokteyle, Bursa Bölge Adliye Mahkemesi (BAM) Cumhuriyet Başsavcısı Sadık Bölek, BAM Başkanı Abdulkadir Şahin, BAM Bilirkişilik Bölge Kurulu başkanı Ali İhsan Çamurlu, Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ahmet Yıldız, hakim, savcı, avukatlar ile akademik meslek odaları ile sivil toplum örgütlerinin başkan ve temsilcilerinin katıldığı törende konuşan Bursa Barosu Başkanı Av. Gürkan Altun, Bursa Barosu’nun tarihçesini özetledi ve avukatların yaşadığı sıkıntılarla, hukuk alanındaki sorunlara dikkat çekti.

Daha sonra meslekte 25 yılını dolduran avukatlara plaketleri Bursa Barosu Başkanı Av. Gürkan Altun, BAM Cumhuriyet Başsavcısı Sadık Bölek, Türkiye Barolar Birliği Yönetim Kurulu Üyesi Av. Asude Şenol, Bursa Barosu’nun önceki başkanları Av. Ali Arabacı, Av. Yahya Şimşek, Av. İsmail Acar ve BAM Bilirkişilik Bölge Kurulu başkanı Ali İhsan Çamurlu tarafından verildi.

Plaket töreninin ardından, 10. Yıl Marşı eşliğinde Bursa Barosu Yönetim Kurulu üyeleri ve önceki başkanlar, birlikte pasta kestiler.

FOTOGRAFLI