Serkan AKKUŞ/BURSA,()-TÜRKİYE’nin en büyük doğal gaz dağıtım şirketlerinden Bursagaz, müşteri memnuniyeti kadar çalışan mutluluğuna da büyük önem veriyor. Özel günlerde şirket içinde çeşitli etkinlikler düzenleyen şirket, Dünya Kadınlar Günü’nü de unutmadı.

8 Mart’ta Nilüferköy ve Esentepe Genel Müdürlük binasında düzenlenen etkinliğin konuğu, Kişisel Marka, Stil ve İmaj Uzmanı Rüzgar Mira Okan oldu. Bursagaz’ın hem kadın hem de erkek çalışanlarının ve üst yönetiminin yanı sıra basın mensuplarının da katıldığı etkinlikte Okan; kişinin öz stilini bulması ve sürdürmesi, günlük motivasyonun sağlanması, kişinin kendi değerinin farkında olması, zarafet ve değişimin yönetimi konularını ele aldı. Konuşmasının ardından soruları yanıtlayan Rüzgar Mira Okan, Bursagaz’ın çalışanlarına hediye ettiği “Kendi Stilini Yarat” isimli kitabını da isme özel olarak imzaladı.

‘KADINLARIN GÜÇLÜ DURUŞUNDAN İLHAM ALIYORUZ’

Dünya Kadınlar Günü’ndeki etkinlik kapsamında Bursagaz Genel Müdür Yardımcısı Şükrü Özden de bir konuşma yaptı. Kadın çalışanların bu özel gününü kutlayarak konuşmasına başlayan Özden, “Doğal gaz gibi erkek çalışan oranının oldukça yüksek olduğu bir sektörde, ortalamanın çok üzerinde kadın çalışanımızla Bursalılara hizmet vermekten büyük gurur ve mutluluk duyuyoruz. Bununla birlikte kadınların güçlü duruşlarından ve başarılarından ilham alıyoruz. Bursagaz’ın ilkeleri arasında şöyle bir madde var: Birlikte! Biz kadın - erkek tüm çalışanlarımızla şehrimizi güzelleştirmek adına daha nice başarılı çalışmaya imza atmayı hedefliyoruz” dedi.

FOTOĞRAFLI