GAZİANTEP Büyükşehir Belediyesi tarafından İslahiye ilçesinde geleneksel iftar programı düzenlendi.
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından geleneksel iftar programı İslahiye Demokrasi Meydanında düzenlendi. İftar programına AK Parti Gaziantep Milletvekili Nejat Göçer, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, İslahiye Belediye Başkanı Kemal Vural ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, On bir ayın sultanı Ramazan ayı’nn, insanlık adına önemli mesajlar barındırdığını belirterek, "Birbirimize olan muhabbetimiz ve sevgimiz hiç eksilmesin, hep artarak devam etsin. Ramazan ayının bizlere verdiği çok özel duygular var. Öncelikle Ramazan ayı, Kur'an-ı Kerim ayıdır. Kur’an, iyiliği kötülükten, doğruluğu yanlıştan ayırmak, güzellikleri arttırmak ve yoksulları gözeten manevi kitabımızdır. Bu duygular, tüm dünyaya yayılsa ne açlık, ne savaş, ne de gözyaşı kalır. Kur'an-ı Kerim’den aldığımız bu mesajları gençlerimize ve çocuklarımıza yaşatmamız lazım. İslahiye acı kırmızı biberiyle, tatlı sofralık üzümüyle, Yesemek Açık Hava Müzesiyle bir tarih, bir medeniyettir, islahiye ilçesi zenginliğimizdir. Yaptığımız işleri güçlendirmemiz için ilçe belediye başkanım kardeşim Kemal Vural başkanla uyum içerisinde, tam bir kardeşlik hukuku içerisinde çalışıyoruz" dedi.
Meydanda kurulan iftara katılan vatandaşları oturdukları yerde ziyaret ederek onlarla sohbet eden Büyükşehir Belediye Başkanı Şahin de burada iftarını açtı. İftardan sonra parkta vatandaşlarla sohbet eden Şahin, vatandaşların sorunlarını dinledi.
FOTOĞRAFLI