Aslı DURAN/ANTALYA, () - ANTALYA Büyükşehir Belediyesi Antalya Sanat ve Meslek Eğitim Kursları'nın (ASMEK) 14'üncü yıla özel sergisi 'ASMEK ile Sanatsal Yolculuk', Cam Piramit Sergi Salonu'nda açıldı.
2005 yılında kurulan, Antalyalıların yeteneklerini keşfetmesini sağlayan ASMEK, merkez ve ilçelerde toplam 31 kurs merkeziyle hizmet veriyor. 2018-2019 eğitim döneminde 253 branşta 1323 kursla 24 bin 374 kursiyere hizmet veren ASMEK'in bu yıl 14'üncü yılsonu sergisi düzenleniyor. Cam Piramit'te yapılan serginin açılışına Antalya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ahmet Cilavdaroğlu, Kültür ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Okan Yavuz, Muratpaşa Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Gülnur Karaaslan, Yaygın Eğitim Şube Müdürü Alev Aslangiray, ASMEK temsilcileri ve çok sayıda kursiyer katıldı.
'ASMEK ile Sanatsal Yolculuk' sergisinin açılışında ASMEK kursiyerlerinin tasarımıyla hazırlanan kıyafetler defileyle sergilendi. Ardından dans grubu modern danslar sahneledi. Tüm yıl boyunca kursiyerlerin el emeğiyle yaptığı ürünler, tiyatro, bağlama ve halk oyunları etkinlikler 7 gün boyunca Cam Piramit'te ziyaretçilerini bekliyor.

FOTOĞRAFLI