ÇANAKKALE'nin Çan ilçesinde CHP'den Belediye Başkanı seçilen Bülent Öz, Belediye Başkanlığı görevini Abdurrahman Kuzu'dan devralarak göreve başladı.
Çan ilçesinde, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde, Bülent Öz CHP'den Belediye Başkanı seçildi. Önceki gün İlçe Seçim Kurulu'ndan mazbatasını alan Belediye Başkanı Bülent Öz, bugün Çan Belediyesi'nde gerçekleştirilen devir teslim töreniyle Abdurrahman Kuzu'dan görevi devraldı.
Partililerin ve vatandaşların büyük bir sevgi gösterisiyle görevine başlayan Başkan Bülent Öz, "31 Mart 2019 yerel seçimlerinde de Çan halkı teveccühü bize göstermiş oldu. Ben tekrar Çanlı hemşerilerime teşekkür ediyorum. İfade ettiğim gibi de Abdurrahman Bey’den almış olduğumuz külliye başkanlığı görevinin emanet olduğunun farkındayız, bilincindeyiz. Bu emanete sahip çıkacağımıza yine basınımızın ve tüm Çan halkının huzurunda tekrar ifade etmek istiyorum. Allah utandırmasın diyorum. Belediye başkanımızın yapmış olduğu hizmetlere tekrar teşekkür ediyorum” dedi.
Konuşmaların ardından devir teslim töreni Başkan Bülent Öz'ün, Abdurrahman Kuzu'ya çiçek takdimi ve başkanlık makamında tebrikleri kabul etmesiyle son buldu.

FOTOĞRAFLI