ÇANKAYA Belediyesi bünyesinde bulunan 12 kreş için gerçekleşen noter kurası sonuçlandı. Sonuca göre, 212 çocuk kesin kayıt hakkı kazandı. Noter huzurunda yedekler için de 59 isim belirlendi.
Çankaya Belediyesi kreşleri kayıtları noter kurası ile belirledi. Noter huzurunda, Çankaya Belediyesi Mali Hizmetler Salonu’nda gerçekleştirilen çekilişte veliler de yer aldı. 667 başvurunun kuraya tabi tutulduğu çekilişte, 212 çocuk kayıt hakkı kazandı. 59 çocuk ise, yedek listesine seçildi. Bin 500 çocuk kapasitesi bulunan Çankaya Belediyesi kreşlerinde kuraya tabi başvuru çekiliş sonuçları Çankaya Belediyesi’nin www.cankaya.bel.tr adresli resmi internet sitesi üzerinden yayımlandı.
KAYITLAR 17 HAZİRAN’DA BAŞLIYOR
Kesin kayıt hakkı kazananlar, 17-28 Haziran tarihleri arasında kayıt işlemlerini gerçekleştirecek. Kreşlere, yeni kayıt yaptıran 2016 doğumlu çocuklar, 9 Eylül 2019’da devam eden üst yaş grupları ise 16 Eylül 2019 tarihinde yeni eğitim dönemine başlayacak. Kayıt takvimi için ayrıntılı bilgi www.cankaya.bel.tr adresinden alınabiliyor.

FOTOĞRAFLI