YALOVA’da Altınova Tersaneler Caddesi Çavuşçiftliği Bağlantı Yolu kesişimi, düzenlenen sade bir törenle hizmete girdi.

Çavuşçiftliği Bağlantı Yolu’nun açılışı Karmarine Tersanesi karşısında düzenlenen sade bir törenle gerçekleştirildi. Bir kilometre uzunluğundaki yolda çalışmaların devam ettiği belirtildi. Törene Altınova Kaymakamı Regaip Ahmet Özyiğit, Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, Altınova İlçe Jandarma Komutanı J. Tğm. Burak Kılıç, Tersane Girişimcileri A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü Fazıl Uzun ve yönetim kurulu üyeleri, Altınova Müftüsü Recep Eren, Çavuşçiftliği Köyü Muhtarı Önder Tok, tersane yöneticileri ile Altınova Belediyesi yetkilileri katıldı.

“BİRLİKTE YÜRÜYORUZ”

Açılışta konuşan Tersane Girişimcileri A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü Fazıl Uzun, yol çalışmalarının devam ettiğini ifade ederek, “Henüz bir kilometrelik bölümün asfaltını attık. Kaldırım çalışmaları başlayacak. El ele vererek ilçemize hizmet etmeye devam ediyoruz. Belediyemize verdiği desteklerden dolayı teşekkür ediyoruz. Birlikte yürümeye devam edeceğiz” dedi.

AMACIMIZ HİZMET

İlçenin tüm dinamikleriyle el ele vererek hizmet verdiklerini dile getiren Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, “İlçemize yaptıkları yatırımlardan dolayı tersanecilerimize teşekkür ediyoruz. Birlikte ilçemize hizmet etmeye devam edeceğiz” diye konuştu.

“ÜLKE EKONOMİSİNE KATKILARI BÜYÜK”

Altınova Kaymakamı Regaip Ahmet Özyiğit de Altınova tersanelerinin sadece bölgeye değil, ülke ekonomisine de önemli katkılar sağladığını ifade ederek, “Tersanelerimizle gurur duyuyoruz. İnşallah bölge ve ülke ekonomisine katkıları her geçen zaman artacaktır. Yaptıkları çalışmalar ve ilçemize kazandırdıkları eserlerden dolayı teşekkür ederiz” diye konuştu.

Yol, düzenlenen sade törenle kesilen kurban ve dualarla hizmete girdi.