Ceyhun ÖZER/CEYHAN,(Adana),()- CEYHAN Belediyesi, Sarımazı Mahallesi'ne 250 personel ve 72 araçla çöp toplayıp, vatandaşların sağlık kontrollerini yaptırdı.
Sarımazı Mahallesi'nde temizlik bilinci oluşturmak ve vatandaşın sağlık kontrollerini yapmak için Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar'ın görevlendirdiği 250 personel ve 72 araç, çöp toplayıp, bölgede temizlik çalışmaları yaptı. Hasta ve yaşlıların sağlık kontrollerini yapan ekipler, evleri de temizledi. Ceyhan'ın tüm mahallelerinde sürdürülecek sağlık taraması ve temizlik çalışmasına hizmet birimlerinin tamamı katılım gösterdi.
'FARKINDALIK YARATIYORUZ'
Personellerin tatillerinden fedakarlık yaparak, hizmet verdiğini anlatan Belediye Başkanı Kadir Aydar, "7 gün 24 saat Ceyhan için çalışıyoruz. Sarımazı Mahallesi'nin her köşesi baştan sona temizlendi ve yıkandı. Bütün yaşlıların evleri temizlendi, kişisel bakımları yapıldı. Sağlık ekiplerimiz tüm vatandaşlarımıza tansiyon ve şeker ölçümü yaptılar. Bu proje kapsamında çalışmalar farklı bir mahallelerde tekrarlanacak. Yaşadığımız yeri temizlemek ve yaşlılarımızı yalnız bırakmamak için çalışıyoruz. Aynı zamanda farkındalık da yaratmaya çalışıyoruz. Aynı hassasiyeti vatandaşlarımızdan da bekliyoruz" dedi.