ADANA'da Ceyhan İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından "Umut Eli" projesi kapsamında öğrencilere yönelik masa tenisi kursu açıldı.
Ceyhan Anadolu Lisesi kapalı spor salonunda düzenlenen masa tenisi kursuna katılan İlçe Emniyet Müdürü Bülent Tırnaksız, ilçe genelinde başlattıkları" Umut eli" projesi kapsamında farklı okullardan 16 öğrenci masa tenisi kursuna katıldığını belirtti.
Proje kapsamında masa tenisi kursunun yanında erkek ve bayan kuaförlük kursu açtıklarını belirten Müdür Tırnaksız şöyle konuştu:
"İlçemizde madde bağımlısı olan, ailesinden ve okulundan uzaklaşmış, suça sürüklenmiş, sokağı yurt edinmiş, her türlü olumsuzlukla karşı karşıya olan risk altında bulunan çocukların ve gençleri, 
geleceğe en iyi şekilde hazırlakta bizlere de çok büyük görevler düşüyor. Sosyal sorumluluk projemiz kapsamında masa tenisinin yanı sıra 16'şar iki grup halinde bay ve bayan kuaförlük kursumuzu da açtık. Bu anlamda öğrencilerimize başarılar diler, her zaman polis teşkilatının yanında olduklarını bilsinler. Ayrıca teşkilat olarak 40 Öğrenciyi Çanakkale gezisi ve Konyaspor Galatasaray maçına götüreceğiz."
Ceyhan lisesi Müdürü Turgut Gürbaz ise masa Tenisi kursunun üç ay süreceğini belirterek, "Öğrencilerimizin kıyafetlerini alan ve ilk kez Çanakkale ye,istanbula,Bursa ya ve Konyaspor Galatasaray maçına götürecek olan Emniyet Müdürümüze ve ekibine teşekkür ediyorum" dedi.

FOTOĞRAFLI