CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tunç Soyer, Seferihisar Belediye Başkan Adayı İsmail Yetişkin’le birlikte Seferihisarlılarla buluştu. 10 yıldır Seferihisar Belediye Başkanlığı görevini sürdüren Soyer, "Büyükşehir’den Seferihisar’a daha çok hizmet edeceğiz. 10 yıldır İsmail Yetişkin ilçe başkanı olarak çok uyumlu çalıştık. Seferihisar’dan başlayan bu hikaye, İzmir’e yayılacak ve oradan da Türkiye’yi değiştirecek" dedi.

CHP'nin Ankara’da düzenlediği aday tanıtım toplantısının ardından İzmir’e dönen CHP’nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tunç Soyer, Seferihisar’da CHP ilçe örgütü tarafından düzenlenen programa katıldı. CHP Seferihisar Belediye Başkan Adayı İsmail Yetişkin’le birlikte alana gelen Soyer’e, CHP İzmir Milletvekili Ednan Arslan ve parti yöneticileri eşlik etti. Soyer, "Hiç merak etmeyin, 1 Nisan sabahı daha güçlenmiş, daha önümüz açık ve yepyeni bir ufka doğru giderek kaldığımız yerden devam edeceğiz. Hep söylüyorum, biz Seferihisar’dan başlayarak bir hikaye yazacağız. Hep dedik ki Seferihisar değişecek, daha güzelleşecek ve ileriye gidecek. Şimdi, İzmir’de daha ileriye gidecek. Arkamıza Türkiye’yi takacağız ve yepyeni bir dünyaya taşıyacağız. Artık 50 günden az kaldı. Çok çalışmamız gerekiyor. Boş geçirecek vaktimiz yok. Hedefler, idealler, hayaller bu kadar büyükse çok emek vermek zorundayız. Eğer çok çalışırsak bunların mümkün olacağını biliyoruz" dedi.

CHP Seferihisar Belediye Başkan Adayı İsmail Yetişkin de 10 yıllık süreçte Tunç Soyer ile uyum içinde çalıştığını vurgulayarak, "Hiçbir zaman birbirimize 'Of' demedik. Tunç Başkanımızı Büyükşehir’e taşımanın onurunu hep birlikte yaşıyoruz. O Seferihisar’ın gururu. Aday olduğum koltuğun ağırlığını biliyorum. Yerine aday olduğum kişi Büyükşehir Belediye Başkan adayı. Bu ağırlığı sonuna kadar taşımaya hazırım. Ortak akıl, ortak fikirle bu memleketi yönetmeye talibiz ve hazırız" dedi.

İZMİR, ()

FOTOĞRAF